Bancs significatius de Veronika Tzekova
Bancs significatius de Veronika Tzekova
Anonim
Space Nrgzer # 4 bancs tous, Veronika Tzekova
Space Nrgzer # 4 bancs tous, Veronika Tzekova

Els bancs són alguna cosa més que mobles d’exterior que permeten a les persones cansades seure i relaxar-se una estona. Amb el treball hàbil d’una persona creativa, l’habitual banc de carrer es pot convertir en present peça d’artque comporta un missatge seriós. Això és exactament el que van crear els bancs Veronika Tzekova … Prenem, per exemple, els bancs creats per Veronica per a la petita ciutat italiana de Biella. Aquesta instal·lació va rebre el nom de "Space Nrgzer # 4 bancs tous". Anteriorment, Biella era un poble bastant ric, que guanyava una gran quantitat de diners amb l'ajut de la seva indústria de filat de llana. Però ara aquesta indústria travessa moments difícils.

Aquest fet no va passar per la població de Biella, sinó també per Veronica Tsekova. Va instal·lar en un dels carrers centrals d’aquesta ciutat uns bancs molt peculiars, creats només a partir de filats Biell. Va resultar molt maco, però molt poc pràctic. Al cap i a la fi, és simplement impossible seure en aquests bancs.

Space Nrgzer # 4 bancs tous, Veronika Tzekova
Space Nrgzer # 4 bancs tous, Veronika Tzekova

Però aquest és el punt! Per tant, Veronica Tsekova mostra clarament que, a causa de la crisi de la indústria local de filat de llana, la població de Biella ja no pot confiar en el fil produït aquí com a font d’ingressos fiable i fonamental.

Un altre projecte de "banc" de Veronica Tsekova anomenat "Dissuasori" es va dur a terme a la ciutat italiana de San Remo. A prop de l'entrada d'una de les esglésies, hi va instal·lar diversos seients de pedra, estilitzats com a daus. Així, Tsekova va intentar mostrar el contrast entre l’entorn urbà general, ben pensat, i les idees personals d’una persona concreta sobre l’organització de l’espai.

Dissuasori, Veronika Tzekova
Dissuasori, Veronika Tzekova

Com a suport d’aquest missatge, posat per Veronika Tsekova en el seu projecte "Dissuasori", però sense saber-ho, l’església va exigir canviar l’aspecte de la instal·lació, eliminant els punts dels cubs de pedra que els converteixen en daus.

Popular per tema